Title of a News Article

Öyle bir doktor transfer ettiler ki...

Öyle bir doktor transfer ettiler ki...
banner206
Şanlıurfa'nın kent merkezinde bulunan Özel Meydan Hastanesi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor...

Yılların tecrübeli ismi Op. Dr. Ömer Faruk Badem'i transfer eden Özel Meydan Hastanesi şimdiden yoğun talep görmeye başladı. 

Üroloji denince akla gelebilecek ne kadar rahatsızlık ve hastalık varsa, deyim yerindeyse hepsine el atmış ve birçok başarıya imza atmış kariyer dolu bir ismi Meydan Hastanesine kazandıran yönetimde sevinç ve moraller oldukça yüksek. 

TECRÜBE ABİDESİ...

Acil idrar yapma isteği (Sıkışma), Cinsel isteksizlik, Erken Boşalma, geç boşalma (Boşalmada güçlük), İdrar tutma (Bekletme), Sık idrara çıkma, İdrar deliğinin yanlış yerde olması, Kanlı idrar, Kum (taş) düşürm, Penisten akıntı gelmesi, PSA yüksekliği, Sünnet derisinde şişme, Testis torbasında büyüme, Boşalırken ağrı (Ağrılı ejakülasyon), Erkeklerde ki kısırlık teşhisi ve tedavisi, Gece uyku esnasında işeme, İdrar kaçırma, İdrar tutukluğu, İdrardan kan gelmesi, İdrarın kesik kesik çıkması, Kanlı meni, Penis eğriliği, Peniste sertlik, Penisin sertleşmemesi, Testis torbasında varis, Yumurtanın testis torbasında olmaması, İlişki sırasında ağrı, İdrar damlaması, İdrar tazyikinde azalma, idrar yaparken yanma, İdrarın geldiğini hissetmeme, işeme esnasında zorluk, Penis küçüklüğü, Peniste yaralanma, Sperm sayısı azlığı, Testis torbasında ağrı, Aşırı aktif mesane, Böbreğin kistik hastalıkları, Böbrek hastalıkları, Böbrek kisti, Böbrek üstü bezi tümörü, Hatalı sünnet, İdrar yolu enfeksiyonu, Penis kopması, Böbrek iltihabı, Mesane iltihabı (Sistit)... gibi hastalıkların tümüyle uğraş halinde olan Op. Dr. Ömer Faruk Badem, Özel Meydan Hastanesinde çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan, Urfalılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni hocalarımız ve yeniliklerimizle kalitemizden bir kez daha söz ettiriyoruz.' dedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 15:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

valla alakası yok

SIRADAKİ HABER

banner195