Title of a News Article

Resmen bittiğini ilan etti

Resmen bittiğini ilan etti
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında gerçekleştirilen Kornonavirüs Bilim Kurulu, 12.30 sıralarında toplandı. Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Koronavirüs Bilim Kurulunun son toplantısı az önce başladı" dedi.

Pandemi nedeniyle hayatımıza giren kurallar, vaka sayılarının azalmasıyla bir bir kaldırılıyor. Bugün de normalleşmeye karşı yeni bir adım atılması bekleniyor. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun maske ile ilgili önemli kararlar almasının beklendiği toplantı başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının başladığını Twitter'dan duyurdu. Kendine has bir üslupla toplantının başladığını açıklayan Bakan Koca, "Koronavirüs Bilim Kurulunun son toplantısı az önce başladı" ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca'nın işte o paylaşımı;

Toplantıda maske ile ilgili önemli kararların alınması bekleniyor. Kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde. Okullardaki maske zorunluluğuna yönelik de bir karar alınması bekleniyor.

"EN ÖNEMLİ TOPLANTILARDAN BİRİ"

Fahrettin Koca daha önceden yaptığı açıklamada toplantı için "Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" demişti. Haberler.com 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195