Title of a News Article

Sağlık Müdürü Erkuş açıkladı

Sağlık Müdürü Erkuş açıkladı
banner206

Şanlıurfa sağlık il müdürü Dr. Emre Erkuş, Şanlıurfalı Umrecilerin Ankara ve başka kentlerde gözlem altın da tutulacağını duyurdu. 

Medine’den Ankara’ya ve Konya'ya gelen Umre yolcuları, sağlık taramasından geçirilerek karantinaya alınmak üzere öğrenci yurtlarına götürüldü. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Umre’den gelenlerin Konya ve Ankara’daki yurtlarda karantinaya alındığı bildirildi. Ankara'da 3, Konya'da 2 öğrenci yurdunun karantina için hazırlandığı öğrenildi. Karantinaya alan kişi sayısının ise 10 bin 330 olduğu açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, umreden dönen vatandaşların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ankara ve Konya'daki bazı yurtlarda karantinaya alındığını açıkladı.

Öte yandan Şanlıurfa Sağlık il Müdürü Dr. Emre Erkuş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları kaydetti Umreden gelenlerin son grubu bakanlığımızın talimatlarıyla Ankara ve bir başka ilde müşahadeye alınacaktır. Bugün Urfaya gelecek Umreciler de diğer ilde 14 gün gözlem altına alınacaktır. Urfaya olan ucuş kaldırılmıştır.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195