Title of a News Article

Şeyhanlı istifa etti!

Şeyhanlı istifa etti!
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Gülüm tarafından yapılan değişiklikler ve atamalar sonucunda Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı'nın istifa ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Uzm. Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı son olarak yine Mehmet Akif İnan Hastanesi’ne bağlı Haliliye’de bulunan ek binada Acil Uzmanı olarak görev yapıyordu.

Şanlıurfa’ya atanan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, göreve başladıktan bir süre sonra almış olduğu kararlar doğrultusunda birçok noktada değişimler ve atamalar yaptı.

Bu atamalar içerisinde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi de vardı. Başhekim Dr. Ahmet Kaya, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim olarak atanırken, yerine ise Acil Uzmanı Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı getirildi.

ŞEYHANLI İSTİFA ETTİ!

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm tarafından Başhekimlik görevine getirilen Şeyhanlı’nın istifa ettiği öğrenildi. Neden istifa ettiği bilinmeyen Dr. Şeyhanlı'nın almış olduğu bu karar sonrası dedikodularda çoğaldı. İddialara göre, birçok nedenden dolayı Şeyhanlı'nın görevi bıraktığı ileri sürülüyor.

DURUM BÖYLE OLUNCA DEDİKODULAR ÇOĞALDI

Verilen görev sonrası istifa ettiği öğrenilen Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı adına kamuoyunda oluşan söylemler ve yapılan iddialı yorumlar ise şöyle oldu.

İl Sağlık Müdürü olarak Şanlıurfa’ya atanan Prof. Dr. Mehmet Gülüm’den önce müdür olabilme beklentisi içerisinde olması..

Bir diğer konuşulanlar arasında ise Kamu Hastaneler Birliği’nde şube müdürlüğü görevi beklentisi içerisinde olması.

İl Sağlık Müdürü Gülüm tarafından başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı’nın görevi devralmamasındaki neden henüz bilinmezken, diğer taraftan da, hastane içerisinde kendi ekibini kuramadığı için görevi istemediği ileri sürüldü.

Şeyhanlı'nın başhekimlik görevini devralıp kısa bir süre sonra istifa ettiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAKİ PAYLAŞIMLAR DİKKAT ÇEKTİ!

Facebook ağında yapılan bir paylaşımda ise büyük iddia ortaya atıldı ve bunun sonucunda istifanın yaşandığı ileri sürüldü.

"Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak 9 Temmuz Cuma günü ataması yapılan Değerli akrabamiz Dr. Eyyüp Sabri ŞEYHANLI; hastanenin idari ve hemşire birimlerine yapılacak olan atamaların liyakatsiz ve ehliyetsiz kişilerden olması dayatmasına karşı çıkarak vebal almamak için görevinden istifa etmiştir.Kendisini bu vakur duruşundan ve vebal almamak için verdiği asil istifadan dolayı tebrik ediyorum.AMCAMOĞLU SIZ DAHA GÜZEL YERLERE LAYIKSINIZ."

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195