Title of a News Article

Son dönemde en çok yorulan onlar olmuştu!

Son dönemde en çok yorulan onlar olmuştu!
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’nin himayelerinde pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına hatıra ormanı oluşturuldu.
 

​Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan “Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerin ağaçlandırma işlerinde çalıştırılmasına ilişkin işbirliği protokolü” kapsamında 07-13 Nisan 2021 tarihlerinde pandemi sürecinde vefat eden ya da görevi başındayken şehit olan sağlık çalışanlarına ithafen orman yangını yaşanmış bölgelerdeki alanlarda fidan dikimi yapıldı.

Bu kapsamda Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsünde daha önce yanan orman alanlarına Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde Denetim ve takibi yapılan gönüllü yükümlüler ve sağlık çalışanları tarafından 700 e yakın fidan dikimi yapıldı. Dikilen fidanlara pandemi sürecinde hayatlarını kaybeden Uzman Tabip Muhammad Muhanned Meshavah, tabip Natığ Tağıyev, Tabip Abdurrahman Demir ve sağlık memuru Abdullatif Sancar’ın isimleri verildi.

​Etkinliğe Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Adalet Komisyonu Başkanı Muttalip Yakar, Harran Üniversitesi Rektörü M. Sabri Çelik, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, yükümlüler ve sağlık çalışanları da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195