Title of a News Article

Tuğrul için pedal çevirdiler

Tuğrul için pedal çevirdiler
banner206

Urfasiklet Bisiklet Spor Kulübü ve Türk Riders Motosiklet Kulübü, Şanlıurfa’da yaşayan SMA Tip1 hastası minik Tuğrul için özel bir tur gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa’da yaşayan Yusuf ve Feyza Altun çiftinin çocukları Tuğrul’un yurt dışında yapılacak tedavisi için yürütülen bağış kampanyasına destek olmak üzere 100’ün üzerinde bisiklet ve motosiklet sürücüsünün katıldığı tur, Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanesinde aileye geçmiş olsun ziyareti ile tamamlandı. Urfasiklet Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Muhammet Kaplan yaptığı açıklamada; Minik Tuğrul ve tüm SMA hastası çocuklar için farkındalık yaratmak ve kampanyaya destek olmak adına yola çıktık. Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık ancak en anlamlı etkinliğimiz ”Tuğrul İçin Nefes Ol” turumuz oldu. Herkesin Tuğrul’un bağış kampanyasına destek vermesini istiyoruz. “ dedi.

Gerçekleştirilen tura Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve trafik polisleri de eskortluk yaparken etkinlik hakkında açıklama yapan Baba Yusuf Altun ," Urfasiklet Bisiklet Spor Kulübü ve Türk Riders Şanlıurfa üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tuğrul'un yurt dışındaki tedavisi için bu yola çıktık. Valilik izinli bir kampanya başlattık. Bu yolda bizimle yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz." dedi.

Türk Riders Şanlıurfa Koordinatörü Mehmet Sevim ise, "Urfasiklet Bisiklet Kulübü olarak bugün tekerlerimiz minik Tuğrul için döndü. Türk Riders Kulübü olarak Tuğrul bebek için buradayız. Herkesi Tuğrul için TUĞRUL yazıp 6326'ya SMS atmaya davet ediyoruz. Türkiye'de ki bütün motosiklet camiasına sesimizin ulaştığı her yere mesajımızı iletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kampanyaya destek olmak için;

TUĞRUL YAZ 6326’ ya gönder. 1 SMS bedeli 20 TL

IBAN: ₺TR 12 0001 0090 1013 7578 3050 01

ALICI: TUĞRUL ALTUN

ZİRAAT BANKASI

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2022, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195