Title of a News Article

Urfa’da 750 Bin kişiye müjde...

.

Urfa’da 750 Bin kişiye müjde...
banner206

Şanlıurfa’nın en büyük ve en modern hastanesi olan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde artık yeşil kartlılar da tedavi olabilecek. Böylece Urfa’daki 750 Bin yeşil kartlı bundan sonra Tıp Fakültesindeki sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

UĞUR BUDAK 

Geçtiğimiz Şubat ayında hizmete giren Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bir süre önce global bütçeye alınmıştı. Şanlıurfa’nın en büyük ve modern hastanesi olan

Tıp Fakültesi, global bütçeye alındığı için bundan sonra sevksiz bir şekilde SGK ve yeşil kartlılarlı hastalara hizmet verebilecek.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  Baş Müdürü Abdullah Göçmez, Urfastar’a yaptığı açıklamada, fakülte hastanesinde daha önce SGK ve yeşil kartlıların sevk olması durumunda faydalandığını belirterek, “Hastanemiz global bütçeye dahil edildiği için bundan sonra sevk olmadan da SGK ile yeşilkartlı hastalarımız hastanemizden faydalanabilecek. 600 Yataklı ve 272 doktorun görev yaptığı hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Ayne7
Mustafa Ayne7 - 8 yıl Önce

Baş Müdürü Abdullah Göçmez Hocamız Başarılar dilerim hizmetlerinden dolayı teşekür ederim

urfalı
urfalı - 8 yıl Önce

Bunlarda adalet falan yok bunlar koltuk sevdalısı iş sevdalısı degil hepsi aynı poh üst düzey yalakalari koltuk elden gitmesin diye avratlik edenlerdir üniversite yönetimi iş güç alt tabakla ugrasmak bir insan kadarmi karaktersiz olur bide Allah derler Allah carpsin sizi yukarda Allah var unutmayın sizi Allaha havale ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner195