Title of a News Article

Urfa’da şok olay!

Urfa’da şok olay!
banner206
Şanlıurfa’da eli demir kapı arasında sıkışan 18 yaşındaki Ferhat Kayan, sağlık ihmali olduğu iddiasıyla parmaklarından oldu.

Alınan bilgiye göre, Batıkent Toki’de özel aracını yıkarken, hortumun demir kapıya sıkıştığını gören Ferhat Kayan, bina kapısına sıkışan hortumu çıkarmak isterken eli demir kapının arasında kaldı. 3 parmağı kopan gencin çığlıkları üzerine olay yerine gelen baba Halil Kayan, oğlunu özel araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürdü. Burada gence bir türlü müdahale etmeyen hastane çalışanları Mikro cerrahi uzmanın olmadığı gerekçesiyle Ferhat Kayan’ı başka hastaneye sevk etti. Daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Kayan, burada da yine Mikro Cerrahi Uzmanı olmadığı gerekçesiyle başka ile sevk edildi. Her iki hastanede de şok yaşayan baba Halil Kaya, oğlunu başka ile sevk etmek için ambulans verilmediğini ve kendi özel aracıyla Gaziantep’e götürdüğünü öne sürdü.

 

3 parmaktan 2’si dikilebildi

Şanlıurfa’dan özel araçla Gaziantep Deva Hastanesine götürülen Ferhat Kayan’ın burada geç kalınmasıyla nedeniyle 3 parmaktan sadece 2’si dikilebildi. Yaşanan olaya tepki gösteren baba Kayan, bu konuda yetkililere sitem ederek suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
KILLI İSOTÇU
KILLI İSOTÇU - 8 yıl Önce

BOŞ BOŞ YORUMLAR. URFALILARIN SIRA KAVGALARI, HEMEN DR'A DAYILANMALARI DEVAM ETTİLÇE MİKROCERRAHİ UZMANINI RÜYALARINDA GÖRÜRLER. İYİ UYKULAR

şanlıurfa
şanlıurfa - 8 yıl Önce

YEĞENİME AYNISINI YAPTILAR. CERRAH PAŞAYA GÖTÜRMEK ZORUNDA KALDIM. DENETLEYEN YOK Kİ

Zeynel
Zeynel - 8 yıl Önce

Urfadan,6 aydır cocuk onkoloji,doktoru,yoktur,kımın,umurunda,saglık,ta,çag,atladık

SIRADAKİ HABER

banner195