Title of a News Article

Urfa’da yılın doktoru belli oldu

.

Urfa’da yılın doktoru belli oldu
banner206

Şanlıurfa’da yılın doktoru Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde  görev yapan Göğüs Cerrahı Uzmanı Dr. Ali Hızır Arpat oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen; 81 ilden kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakârlıkları ve duyarlılıkları dikkate alınarak belirlenen Yılın Doktoru ödülüne Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde  görev yapan Göğüs Cerrahı Uzmanı Dr. Ali Hızır Arpat layık görüldü.

Göğüs Cerrahı Uzmanı Dr. Ali Hızır Arpat’ın belgesini Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Uz Dr. M.Cihan Ekmen takdim etti.

Ekmen, yaptığı açıklamada, “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle icra ederek, hastaların hayır dualarını almak çok önemli. Bunların maddi karşılığı olamaz, Kendisine ilimiz sağlık hizmetlerine yaptığı katkı nedeni ile teşekkür ederiz.” Dedi

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195