Title of a News Article

Urfalı Bürokrat görevine başladı...

.

Urfalı Bürokrat görevine başladı...
banner206

 Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) başkan olarak atanan Dr. Mehmet Selim Bağlı görevi Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan’dan devraldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararnamenin ardından atandığı SGK Başkanlığına resmen başlamış oldu.
 Bağlı SGK SGK başkanlık binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Selim Bağlı, kurulduğu günden bugüne kuruma katkısı olanlara teşekkür etti. Devlette devamlılığın önemli olduğuna dikkat çeken Bağlı, “SGK Türkiye’nin en önemli kamu kurumlarından bir tanesidir. 2023 vizyonuna nasıl katkı sağlayabiliriz, nasıl daha iyi bir noktada olabiliriz SGK olarak temel amacımız bu. Olmazsa olmazımız başarılı olmaktır” dedi. Başkan Dr. Selim Bağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi ve kurumdan tek beklentisinin başarı olduğunun altını çizdi. Başarılı olmak için ekip olmak gerektiğini dile getiren Bağlı, “Başarılı olmak için iri olmak zorundayız, başarılı olmak için diri olmak zorundayız ve başarılı olmak için bir olmak zorundayız. Başarı olmadığı zaman da herkes bu başarısızlıktan kendince nasibini alır” diye konuştu. Kurum personelinin her türlü problemini dinlemeye hazır olduğunu belirten Dr. Selim Bağlı, “Kapım herkese açık. Tek bir gayem var o da başarılı olmak. Kurumdan giderken ‘Allah razı olsun geldi bu hizmeti yaptı, sorunumuz vardı geldi bunu çözdü’ dedirtmek isterim. Bunu yapabilmem için herkesin özverisine, gayretine ve motivasyonuna ihtiyacımız var. Bunun dışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok” dedi. Başkan Selim Bağlı, Türkiye’nin en nitelikli kurumlarının başında SGK geldiğini ve kendisinin de bunun farkında olduğunu bildirdi. Başkan Dr. Mehmet Selim Bağlı, “Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın bize gösterdiği hedeflere ulaşmada daha etkili ve verimli çalışmalıyız. 80 milyon vatandaşa hizmet veren bir kurumdan bahsediyoruz. SGK, insanların doğumundan önce başlayıp vefatından sonra da devam eden süreçte hizmet veren bir kurum. Bu şuur ve idrakle çalışacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Başkan Bağlı, görevi devraldığı Cevdet Ceylan’ın da başarılı hizmetler yaptığını dile getirerek, vatana ve millete kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Görevi devreden Cevdet Ceylan ise kurum için yeni bir sayfa açıldığını belirterek, “Bugün kurumumuzun başkanlık görevine Dr. Mehmet Selim Bağlı Bey başlıyor. Görevi asıl sahibine onurla, gururla teslim ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Ülkemize ve SGK ailesine hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Cevdet Ceylan Kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’ya çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195