Title of a News Article

URSİAD HEYETİNDEN BAŞKENTE ÇIKARMA

URSİAD HEYETİNDEN BAŞKENTE ÇIKARMA
banner206
URSİAD Heyetinden SGK Başkanı  Dr.Selim Bağlı'ya ziyaret.  İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalı iş adamlarınca  kurulan URSİAD bugün Ankara'da  bazı gezi ve temaslarda bulundular. URSİAD Başkan YArdımcısı İş adamı Nabi Kırmızı,iş adamı Feridun Geçgel, Ahmet İpar, Selahattin Par,Mehmet Par ve Ebru Altay  Şanlıurfalı Bürokrat  SGK  Kurum Başkanı Dr.Selim Bağlı'yı makamında ziyaret ederek ekonomi son gelişmeler hakkında üzerine görüş alış-verişinde bulundular. 

SGK Kurum Başkanı Bağlı, URSİAD'ın kurularak faaliyete geçmesi ve bünyesinde önemli Urfalı iş adamlarını  bulundurmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek URSİAD heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. URSİAD  heyeti adına   Başkan Bağlı'ya plaket takdim eden İş adamı Nabi Kırmızı ise, Ankara'da en üst düzeyde Urfalı Bürokrat  Selim Bağlı beyin yeni hükümet sisteminde  tekrar görevinin başında olmasından dolayı memnun olduklarını ve kendisine her zaman destek olacaklarını söyledi. 
URSİAD heyeti daha sonra MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Şanlıurfa eski BŞB Kahramanmaraş Milletvekili iç işleri Komisyon Başkanı Cemalettin Güvenç'i de makamında ziyaret ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195