Title of a News Article

Vali Erin'den alkışlanacak hareket

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisinde görev yaptığı sırada bir hasta yakınının saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Vali Abdullah Erin'in anında Doktor Yalçın'ı ziyaret etmesi sağlık camiası tarafından takdirle karşılandı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Himmet Durgut ile birlikte Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine giden Vali Erin, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve Hastane Baştabibi Doç. Dr. Mehmet Akif Altay’dan olay hakkında bilgi aldı.

Saldırıya uğrayan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Erin, daha sonra Başhekimlik odasında Rektör Taşaltın ve Başhekim Altay ile bir süre görüştü.

Saldırıya uğrayan Doktor Yalçın’ın başından ağır şekilde yaralanmış olduğunu, tedavisinin devam ettiğini ve durumunun iyi olduğunu belirten Vali Erin, “Dün akşam yüksek ateş nedeniyle hastaneye getirilen çocuğumuza acil serviste doktor ve sağlık çalışanları tarafından gerekli müdahale yapılmış ancak hasta çocuğun yakınları ilgisizlikten şikâyet ederek doktorumuza yönelik böyle talihsiz bir saldırıda bulunmuşlardır. Sağlık alanında hizmet veren çalışanlarımıza yönelik şiddet girişimleri kesinlikle kabul edilemez. Olayla ilgili olarak hemen başlatılan adli soruşturma kapsamında, olayın faili olduğu değerlendirilen şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır. Hem adli süreç hem de başlatılan idari soruşturma Valiliğimizce yakından takip edilecektir. Doktorumuza ve tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Keske..
Keske.. - 6 yıl Önce

Keskeboyle olaylar olmadan arada bir hastahaneleri denetleseniz. Ne guzel olurdu. Gece yarisi gunduz herkes kendine ceki duzen verirdi. Ciddem bazi dr lar ilgilenmiyor. Hot goruyor. Basini telefondan kaldırmıyor. Cani yanan evladi hasta adam asabiliyor.tabiki bu adabilesme ona siddet hakki tanimaz ama adam kime gitsin kim dinleyecek valilikten iceri giremez bashekim yok. Ne yapacak vatandassss

Urfa  63
Urfa 63 - 6 yıl Önce

Sayın valimiz çok iyi bir.insan ben yakında da konuşma fırsatım oldu berki urfaya bildiğim kadar gelen valilerin en mükemmelidir. Sayın valimiz ..

bayram
bayram - 6 yıl Önce

Tebrik ediyorum sayın valim . İşte böyle idareciler istiyoruz

urfalı
urfalı - 6 yıl Önce

tek kelime ile olayı yapanı lanetliyorum doktorumuza acil şifalar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner195