Title of a News Article

Vali Erin, Meydan Hastanesinde tedavi gören kazazedeleri ziyaret etti

Vali Erin, Meydan Hastanesinde tedavi gören kazazedeleri ziyaret etti
banner206
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suruç-Birecik karayolunda işçi servisiyle öğrenci servisinin karıştığı kazada yaralananları ziyaret etti. Kaza haberini Özel Meydan hastanesi teyakkuza geçti.  Hastanede kırmızı alarm verilerek doktorlar ve sağlık personelleri hazırda bekledi.

Kazada ambulanslarla Şanlıurfa'da çeşitli hastanelere götürülen yaralılardan dördü Özel Meydan Hastanesine getirildi. Hastane girişinde hazırda bekleyen sağlık personelleri yaralıları acil müşahade kliniğine alarak doktorların müdahalesine bıraktılar. Durumları öğrenilen yaralılardan biri ameliyat edilerek diğer 2 yaralıyla birlikte yoğun bakım servisinde, 1i ise yataklı serviste olmak üzere gözetim altına alındılar.





Tedavileri süren yaralıları ziyaret eden Şanlıurfa Vali Abdullah Erin, yaralıların durumu hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı. Çoğu öğrenci olan yaralıların ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Erin; “Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için de olumsuz hava şartlarında yola çıkan sürücülerimizi biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum” dedi.






Yaralıları ziyaretinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve İl Sağlık Müdürü Himmet Turgut eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195