Title of a News Article

Viranşehir'de sağlık çalışanları sahaya indi

Viranşehir'de sağlık çalışanları sahaya indi
banner206

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 30 mobil aşı ekibi Vatandaşlarımızın aşıya ulaşılabilirliğini artırmak amacıyla, Sağlık çalışanları Viranşehir ve bağlı Mahallelerinde, taziye evlerinde ve aile sağlığı merkezlerinde Halkımızın aşılarını yapıyorlar.

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla etkin mücadele kapsamında İlimizdeki Covid-19 aşı sayılarını artırmak ve aile hekimlerimizin sahada yaşadığı sorunları dinlemek adına, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki Halk Sağlığı Hizmetleri ekibi ile Viranşehir 3 nolu aile sağlığı merkezi, Eyüp nebi aile sağlığı ve Haliliye 21 nolu aile sağlığı merkezini ziyaret ederek, Sağlık personelleri ile sohbet etti. Aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Sağlık Çalışanlarına teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Solmaz, Sahada çalışan sağlık ekiplerinden, Taziye evlerinde bulunan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek taziye de bulunan vatandaşlara aşı olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Solmaz; Aşı olan vatandaşlara çevrelerinde aşı olmayan yakınlarına aşı olmaları konusunda ikna etmelerini söyledi.

URFASTAR                         

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195