Title of a News Article

Viranşehir Devlet Hastanesinde Tıp Bayramı coşkusu

Viranşehir Devlet Hastanesinde Tıp Bayramı coşkusu
banner206
 Viranşehir Devlet Hastanesi,14 Mart tıp bayramı nedeniyle yemekli kutlama etkinliği düzenledi.

İlçenin Mardin yolu üzerinde bulunan bir salonda gerçekleşen 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinliğine Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, Kurum amirleri, Doktorlar, Hemşireler ve çok sayıda sağlık çalışanı yakını katıldı.

Kutlama programı 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Programda günün anlam ve önemine biaen kısa bir konuşma yapan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Sağlık çalışanlarının birçok zorluklara göğüs gererek görevini en iyi şekilde yapmak için bazen yeri geldiğinde mesai kavramı olmaksızın çalıştığını ifade ederek, bu vesile ile tüm emekçi sağlık personelinin 14 Mart tıp bayramını kutladığını kaydetti.

Sözlerini usta şair Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle tamamlayan Başhekim Erkan, Sağlık çalışanlarının toplum nezdinde çok önemli bir görev yürüttüğünü söyledi.

“ Viranşehir Belediyesi’nden Tıp bayramına yemek jesti ”

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Viranşehir Belediyesi düzenlenen etkinliğe yemek jestinde bulundu. Çok sayıda sağlık çalışanının bir araya geldiği yemekli etkinlikte kısa bir konuşma yapan Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit ise, Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerin sağlık hizmetini her alanında fedakârca yürüttüğünü belirtti.

Tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Başkan vekili Çimşit,14 Mart gününün sağlık çalışanları için ayrı bir önem arz ettiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan’a yürütülen başarılı sağlık hizmetinden ötürü plaket takdim edildi.

Yaklaşık 3 saat süren etkinlik Sağlık çalışanlarına termostat, Hastane yönetici ve Hemşinlerden oluşan 13 kişiye verilen başarılı belgesi verilmesinin ardından sona erdi. 15-03-2018
















Viransehirsondakika.com



Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195