Title of a News Article

Yıldız Doktoru ziyaret etti...

Yıldız Doktoru ziyaret etti...
banner206
 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız  ve bazı yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da hasta yakınları tarafından darp edilen doktoru ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisinde görev yaptığı sırada bir hasta yakınının saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Yalçın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Doktor Yalçın’la tedavi gördüğü serviste görüşen Başkan Yıldız, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Doktor Yalçın’a yapılan saldırıyı kınayan Ak Parti İl Başkanı konunun takipçisi olacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;  “Bugün Şanlıurfa’da görmek istemediğimiz bir olayla karşı karşıya kalmanın üzüntüsü içerisindeyiz.  Bu menfur olayın son olması için gerekli çalışmaların yapılmasında elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmek isteriz. Bu menfur saldırıyla zarar gören başta doktorumuz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Doktorumuz yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bir kez daha kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Bahattin Ahmet Yalçın, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195