Title of a News Article

Arabada sinema keyfine ne dersiniz?...

Arabada sinema keyfine ne dersiniz?...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince geçtiğimiz hafta ilkİ gerçekleştirilen ve oldukça büyük ilgi gören "Arabada Sinema Etkinliği"nde bu hafta Şanlıurfalılara “7. Koğuştaki Mucize” filmi izlettirilecek.

ARABADA SİNEMA ETKİNLİĞİ ŞANLIURFA MÜZESİ ÖNÜNDE OLACAK

19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da Fuar Merkezi Otoparkı yerine artık Haleplibahçe'de Şanlıurfa Müzesi Önünde yapılacak olan etkinlikte Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı ve 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan, haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova'nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatan 7. Koğuştaki Mucize adlı film gösterilecek.

ETKİNLİKLER YENİ NORMALLEŞMEYE UYGUN KOŞULLARDA YAPILIYOR

Pandemi sürecinden dolayı yeni normalleşmeye uygun yapılacak olan ücretsiz etkinlikte katılımcıların herhangi bir sorun yaşamamaları adına rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. (0-530) 042-17-04 nolu telefonla veya //app.sanliurfa.bel.tr/sinema/ adresinden etkinliğe katılmak isteyen Şanlıurfalılara film sırasında Büyükşehir Belediyesince çeşitli ikramların yapılacağı duyuruldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142