Title of a News Article

Beyazgül çalışmaları yerinde inceledi

Beyazgül çalışmaları yerinde inceledi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Eyyübiye İlçesi Çevre Yolu - İkizce - Altınbaşak güzergâhında silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Öz kaynaklarıyla kendi beton santralinde üretilen betonu yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Çevre Yolu - İkizce - Altınbaşak güzergâhında silindirle sıkıştırılmış beton yolu hizmete sundu.

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Tamamı Büyükşehir Belediyesinin öz kaynaklarıyla üretilen yerli, milli ve uzun ömürlü betonu halkımızın kullanımına sundukları için mutlu olduklarını belirterek halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Başkan Beyazgül:” Şuan İkizce ve Altınbaşak güzergâhındayız, burası silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapıldı. Yüzde yüz yerli, milli ve uzun ömürlü olan beton yol çalışması belediyemiz kaynaklarıyla beton santralinde ürettiğimiz beton ile sağlanmıştır. Yine belediye ekiplerimizce yollara serilerek daha sonra üzerinden silindir ile geçilerek sıkıştırılarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Halkımız yolları daha rahat ve güvenle kullanabilsin diye çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2021, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195