Title of a News Article

Beyazgül, hayvan pazarını gezdi

Beyazgül, hayvan pazarını gezdi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Süleymaniye Mahallesinde bulunan Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek kurban almak isteyen vatandaşlar ile besicilerin istek ve taleplerini dinledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa’da kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül besicilerin de taleplerini dinleyerek ihtiyaçlarının çözülmesi noktasında ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Kurbanlık alışverişinde vatandaşla besici arasında yaşanan kıyasıya pazarlığa da aracılık eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül herkese hayırlı alışverişler diledi.

Başkan Beyazgül yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi olarak kentte gerekli önlemlerin alındığını belirterek vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Resim önizlemesi

BAŞKAN BEYAZGÜL, “TALİMAT VERDİK HİÇBİR EKSİKLİK KALMAYACAK”

Başkan Beyazgül, “Süleymaniye Mahallesi’ndeki Hayvan Pazarında vatandaşlarımızın ve besicilerimizin taleplerini dinlemek üzere incelemelerde bulunduk. Besicilerimizden gelen taleplerin çözülmesi için gerekli talimatları vererek ihtiyaçların giderilmesini sağladık. Besicilerimiz uzun süreler yetiştirdikleri kurbanlıkları burada satışa sunuyorlar. Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. İncelemelerimiz sırasında burada gördüğümüz eksiklikleri ve besicilerimizden gelen taleplerin çözümü için ilgili müdürlerimize talimat verdik. Kentteki diğer satış noktaları için de ekiplerimizi görevlendirdik. Allah’ın izniyle hiçbir eksiklik kalmayacak. Tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı İzzet Çiftçi ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e besicilerin yanında olduğu ve taleplerinin çözülmesi noktasında gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2022, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195