Title of a News Article

Beyazgül, 'Ramazan Bayramımız mübarek olsun'

Beyazgül, 'Ramazan Bayramımız mübarek olsun'
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül mesajında “Şanlıurfalı hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek; “Bu mübarek günler hürmetine Müslüman âlemine barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Beyazgül Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında “Aziz ve Kıymetli Hemşerilerim, Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra bizleri yeni bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun.

Ramazan’ın eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini hep birlikte yaşadık. Manevi hayatın yıl boyunca hissedildiği Şanlıurfa’mızda; kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk.

Şanlıurfa’mız bu yıl da belediyeleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, yardımlaşmanın ve dayanışmanın üst seviyede yaşandığı bir Ramazan yaşadı. İhtiyaç sahiplerinin elinden tutan, yetimlerin yüzünü güldüren tüm hemşerilerimden Allah razı olsun.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” MESCİD-İ AKSA’DAN YÜKSELEN ÇIĞLIKLAR, YÜREKLERİMİZİ DAĞLADI…”

Ancak yakın bir zamanda Mescid-i Aksa’dan yükselen çığlıklar, yüreklerimizi dağladı… İsrail tarafından, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırılar nedeniyle; İslam Dünyası Olarak Ramazan Bayramı'nı Buruk karşılıyoruz. İsrail zulmünü lanetliyor, yüreğimizin Filistin halkıyla birlikte attığının altını bir kez daha çizmek istiyorum. Bu vesileyle Filistin halkına bir kez daha başsağlığı, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Nasıl ki bu yıl Ramazan Ayı’nın maneviyatını ailelerimizle evlerimizde yaşadık aynı şekilde Ramazan Bayramını da evlerimizde yaşayarak sevincimizi ailemizle paylaşalım; eşlerimizin yüzünü güldürelim, çocuklarımızı sevindirelim, anne-babalarımızın ve aile büyüklerimizin hayır dualarını alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin, gönül coğrafyamızın ve İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142