Title of a News Article

Beyazgül sanayi bölgelerini gezdi

Beyazgül sanayi bölgelerini gezdi
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ticaretin merkezi olarak bilinen Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Yatırımcıların ve sanayicilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Beyazgül, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tekstil, çelik üretim ve süt ürünleri fabrikalarını ziyaret ederek üretilen ürünleri inceledi. Buradaki işçilerle sohbet eden Başkan Beyazgül, işçilerin talep ve önerilerini tek tek dinledi.

Ziyaretlerinde, personelin uyması gereken hijyen kuralları için tavsiyelerde bulunan Başkan Beyazgül, her şeyin başında sağlığın geldiğini vurguladı. Ziyaretlerinde Başkan Beyazgül’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tuna Aksoy eşlik etti.
Ardından Evren Sanayi Sitesine geçen Başkan Beyazgül, Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek esnafın talepleri hakkında istişarede bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Servet tek
Servet tek - 4 yıl Önce

Bilmiyorum yazım yayinlanirmi ama yinede yazacam eyyy Beyazgül Urfa'da ne yaptın hangi eseri bıraktın. Yarın oburgun gittiyinde Beyazgül bu eseri yaptı diyecek bir eserin yok ancak aş evine gidip sözde şig seydalarla resim çekmekten başka hiç bir icraatın yoktur vesselam

SABRİ BOZKURT
SABRİ BOZKURT - 4 yıl Önce

Sayın başkanım 14 ay önce birecik te heyelandan dolayı 38 ev boşaltık boşaltırken bize verilen sözler hiç biri yerine getirilmedi evlerimiz kaderine terk edildi ve bizler şu anda perişan bir haldeyiz kira kira dolaşıyoruz kira yardımıda yapılmıyor durumumuz hiç iyi degil evlerimiz yıkılmayacaksa evlerimize geri dönelim mağdur ev sahiplerine de bir derman olmanızı arz ederim

SIRADAKİ HABER

banner195