Title of a News Article

Beyazgül sessizliğini bozdu! Özür dilemeliler

Beyazgül sessizliğini bozdu! Özür dilemeliler
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zeynel Abidin Beyazgül, son bir kaç gündür kentin gündemini meşgul eden konserlerle ilgili sessizliğini bozdu.

Dün gece BŞB tarafından organize edilen Zakkum konseri, Urfa'da bir çok kesimi ikiye ayırdı. Gençliğe hitap eden ekip dün gece Şanlıurfa müzesi önünde konser verdi. Konser sonrası Zakkum müzik grubunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkilere yol açtı. Çok sayıda yetkili Zakkum grubuna karşı açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'de bugün yazılı bir açıklama yaptı.

Konsere tepki gösteren ve yapılmasını istemeyen kesimlere yönelik tepkisini yaptığı paylaşımda dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şunları söyledi;

Kardeşliğin şehridir; Şanlıurfa 

Şanlıurfa’da yaşayan 2,5 milyon nüfusun kardeşliği düstürüyla yola çıktık. Fikirlerini özgürce ifade edenler ne din istismarcısı nede karanlık beyinlerdir. Bu tür itham sahiplerinin yanlışlarından dönme erdemini ve özür dilemelerini bekliyoruz.

Öte yandan konsere giden binlerce kişide bizimdir ve kardeşimizdir. Kardeşliğin şehrinde kardeşçe yaşayıp yolumuza devam edeceğiz.

öte yandan Zakkum müzik grubunun paylaşımını sabitlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2022, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195