Title of a News Article

Beyazgül Suruç'a çıkarma yaptı

Beyazgül Suruç'a çıkarma yaptı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eşsiz ovası ve Nar’ı ile dünyaya nam salan Suruç ilçesinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Beyazgül ”Üst yapısı biten yolları zaman kaybetmeden asfaltla buluşturacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa'nın önemli bir geçiş güzergâhı olan Suruç ilçesindeki Çomak - Keberli - Kırmıt - Akçakuyu - Karataş mahalleleri güzergâhında başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarının devam ettiği ilçeye adeta çıkarma yapan Başkan Beyazgül, beraberinde Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı, Mustafa Doğan, Meclis Üyesi Serdar Şeyhanlıoğlu ve muhtarlarla birlikte Suruç kırsalında devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 185 araç, 283 personel ve yüklenici firmalara ait iş makinesi ve ekipmanlarla 40 noktada hizmet verdiği Suruç ilçesi ve ilçe halkı için çalışmaların aralıksız devam edeceğinin altını çizen Başkan Beyazgül “ Suruç ilçemizde vatandaşlarımızın konforlu bir ulaşım yapabilmeleri için ve tozdan etkilenmemeleri için üst yapısını tamamladığımız yolda asfalt çalışması başlattık. İnşallah asfalt çalışmaları tamamlandığında çok güzel bir yolu ilçe halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Program dâhilinde 13 ilçede üst yapısı tamamlanan yolları zaman kaybetmeden asfaltla buluşturacağız” dedi.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş ise konuşmasında “Suruç ilçesinde göreve geldiğimizde ulaşım ile ilgili yol sorunumuz vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’den talep ettiğimizde hemen talebimizin yerine getirilmesi için talimat verdi. Gerekli desteği sağlayarak yolumuzun tamamlanan üst yapısının asfaltla buluşturulmasını sağladı. Suruç halkı adına başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Suruç İlçe Başkanı, Mustafa Doğan da ilçesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Beyazgül asfalt çalışmalarını incelemelerinin ardından Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş’ı ve Ak Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan’ı da ziyaret ederek Suruç ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu kadın destek ve gençlik merkezlerine giderek merkezlerde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195