Title of a News Article

Beyazgül Zafer Bayramını kutladı

Beyazgül Zafer Bayramını kutladı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tarihe adını altın harflerle yazdıran bir zaferin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl dönümünü kutlayan Başkan Beyazgül “Vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Başkan Beyazgül: “30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır.

30 Ağustos zaferi, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyen yedi düvele karşı büyük bir zafer kazanan milletimizin, bu mücadelesiyle tüm dünyaya ve mazlumlara örnek olduğu bir zaferdir.

Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hâkim olması için 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında sergilenen destansı mücadeledeki gibi, milletçe birbirimize kenetleniyor, istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Bizler de Şanlı ecdadın torunları olarak bu ruhu ve bilinci gelecek nesillerimize aktaracak, milli ve manevi bilinçle yetişen sağlam nesillerle, ülkemizin yarınlarını daha güçlü şekilde inşa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Taarruzla başlayıp, büyük bir zafere dönüşen 30Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2021, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195