Title of a News Article

Büyükşehir çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ülkemizde ilk vakaları Mart ayında görülen Covid-19 salgınının yaşandığı zorlu 2020 yılında "Halka Hizmete Devam" diyerek, gerek merkez gerekse de kırsal alanda faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürdü.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, pandemi sürecinde özellikle kırsaldaki hizmetlerine ara vermeden devam ederek halktan gelen talepler doğrultusunda sahada hizmetlerini sürdürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde kent merkezinde ve kırsalda çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerde belirlenen programlar dahilinde hem hizmet ağını genişletti hem de kalitesini her geçen gün arttırdı.

Merkez ilçelerde olduğu gibi diğer ilçelerde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle ilçelerde mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarında 2020 yılında da çalışmalarına hız verdi.

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA 170 ARAÇ 400 PERSONELLE HİZMET VERİYOR

Şanlıurfa'daki yol ağını genişletmek ve daha da güçlendirmek için yıl boyunca kırsal mahalle yollarında çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi ekipleri, sathi yol, stabilize, bakım ve onarım çalışmalarına devam etti.

Yaklaşık 3 bin yerleşime yol hizmeti sağlamak için, 170 araç ve 400 personelle aralıksız çalışmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallenin yol sorununu çözebilmek için sahada gayret sarf ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2020 yılında 413 km stabilize, 150 km 1. kat sathi kaplama, 90 km beton yol yaparak kırsal yolları güçlendirdi. Ekipler ayrıca 200 km mekanik, 1600 km reglaj yaparak 9000 metre büz boru uyguladı ve yaklaşık 100 bin ton rotmiks yama yaptı.

ZARAR GÖREN YOLLAR ONARILDI

2020 Nisan ve Mayıs ayında yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde zarar gören yolların onarımını titizlikle tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar sathi kaplama ve geçici tamiratlarla geçiştirilen kırsal kesim yolları beton ve sıcak asfaltla tanıştırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195