Title of a News Article

EXPOBEL fuarında Urfa standına yoğun ilgi...

EXPOBEL fuarında Urfa standına yoğun ilgi...
banner206

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında Şanlıurfa rüzgârı esti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarındaki standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken sıra gecesi ekibinin de yer aldığı fuarda vatandaşlara çiğköfte ikram edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı fuarda Şanlıurfa standına yoğun ilgi gösterildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”ÜRETİMİ KENDİMİZ YAPARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Fuar alanını ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin stantlarını gezen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın Gaziantep’te düzenlenen fuara göğsümüzü kabartan çalışmalarla katıldı dedi.

Başkan Beyazgül:”Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize bağlı alanlarda kendi malzemelerini üreterek dışarıya bağımlılığı ortadan kaldırmıştır. Daha önce daha fazla maliyetle aldığımız malzemeleri daha ucuz ve kaliteli bir şekilde kendimiz üretiyoruz. Tedarik zinciri bir şehir için çok önemlidir. Şehirlerin kendi üretimlerini yapmaları gerekmektedir. Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alanda malzemeleri kendimiz üreterek vatandaşlarımızın hizmetine daha hızlı bir şekilde sunmuş olacağız. Bu üretimi teknolojinin bütün alanlarına yaymak için çalışıyoruz. Kendi çiçeğimizi üretiyoruz. Asfalt plentimizi kurarak kendi asfaltımızı üretiyoruz. Şanlıurfa ilk üretimi kendi içerisinde yaparak bir adım öne geçmiş oluyor. Ekibimiz var gücüyle çalışıyor. Marifet iltifata tabidir diyerek kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği’yle (TBB) Akort Fuarcılık iş birliğinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ASELSAN, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK, Devlet Malzeme Ofisi (DMO), TÜRKSAT, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Şahinbey ve Şehitkâmil belediyelerinin destekleri ile başlatılan fuar 9 Ekim tarihine kadar sürecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2021, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195