Title of a News Article

Urfa BŞB yapılandırmayı bir ay uzattı

Urfa BŞB yapılandırmayı bir ay uzattı
banner206

17 Kasım'da Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı ‘’Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’’ kapsamında 31 Aralık 2020’de sona erecek başvuru süresi ve ilk taksit ödemeleri Cumhurbaşkanlığı kararıyla ile 1 ay süreyle uzatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ödenecek olan borçların yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olan yapılandırma başvurusunun süresinin 31 Ocak 2021 olarak güncellendiği belirtildi. Vatandaşlar, borçlarını ödemek için belirtilen tarihe kadar başvurularını yapabilecekler.

Yapılandırma kapsamında vatandaşlara borçlarını yapılandırmalarının ardından ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne ait borç, atık su, ilan, reklam vergisi, tıbbi atık, katı atık, eğlence vergisi, işgaliye harcı, yangın sigorta vergisi, H,S,T plakalı araçların aidatı, ecrimisil gelirleri ve hal rüsumları, hasar tahrip bedelleri gibi kalemlerde 36 ay 18 taksitle ödeme imkânı sunuluyor. Borcunu yapılandıran ve peşin ödemek isteyen vatandaşlara da gecikme affı uygulanarak ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Son başvuru tarihinin 31 Ocak 2021’e uzatıldığı yapılandırma başvuruları için vatandaşlar alo 153’ü arayarak yapılandırma ve ödemeler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195