Title of a News Article

Urfa BŞB zabıta ekipleri denetimlerini arttırdı

Urfa BŞB zabıta ekipleri denetimlerini arttırdı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Covid-19 Salgın sürecinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan marketlerin denetimlerine devam ediyor.

Tam kapanma öncesi denetimlerini sıklaştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri ramazan ayının bir bölümünü ve bayramı evlerinde geçirecek vatandaşlar için marketlerde ve şehir içi toplu taşıma araçlarında denetimler gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde hijyen, sosyal mesafe, maske ve etiket kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etmek için rutin denetimlerine devam ediyor. Market denetimlerinde tarihi geçen ürünlere de el koyan ekipler, o ürünlere el koyarak imha ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler market denetimlerinde, maske, mesafe, hijyen ve etiket karşılaştırması yaparken şehir içi toplu taşıma araçlarında ise yüzde elli kapasite ile çalışma, maskesiz yolcu alınmaması konusunda uyarılar yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195