Title of a News Article

Urfa'da muhtarlar için özel sistem kuruldu

Urfa'da muhtarlar için özel sistem kuruldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsalda görevlerini yürüten muhtarların taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak üzere Muhtar Bilgi Sistemini hayata geçirerek Mahalle Muhtarlarıyla etkin ve iş birliği içerisinde çalışıyor.

SİSTEM SAYESİNDE HİZMETLER HIZLANDI

Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım Şube Müdürlüğü tarafından geliştirilen sistem ile köy ve mahalle muhtarlıklarının yönetime katılımı sağlanarak mahalle muhtarlıklarından gelen taleplere anlık dönüş gerçekleştiriliyor. Teknolojik altyapısıyla Şanlıurfa’ya yapılacak yatırım ve hizmetlere hız kazandıran Muhtar Bilgi Sistemi çözüm anında odaklı hizmet sunuyor.

ŞU ANA KADAR 800 TALEP ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

Teknolojiye ve teknolojik yatırımlara önem veren ve her fırsatta Muhtarlarımızla etkin bir iş birliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ’ün de yakından takip ettiği sistem sayesinde muhtarlardan gelen 800 talep çözüme kavuşturuldu.

SORUNLAR DİREKT OLARAK BÜYÜKŞEHİR’E İLETİLİYOR

Cep telefonu, tablet ve bilgisayardan erişilebilen web tabanlı yazılım merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının kullanımına açık hale getirildi. Muhtarlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan aşağıdaki linke tıklayarak https://muhtar.sanliurfa.bel.tr/login sorunlarını, isteklerini direkt olarak Büyükşehir Belediyesine iletme imkânı bulacak.

GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Ayrıca Elektronik ortamda gelen talepler, doğrudan sistem üzerinden ilgili birime yönlendirilecek. Diğer yollarla Büyükşehir’e ulaşan muhtar talepleri de bu sisteme kaydedilecek. Sistem üzerinden gelen talepler doğrultusunda raporlar oluşturulacak, olumlu ve olumsuz cevap sayısı ile yerine getirilemeyen taleplerin gerekçesi sisteme işlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195