Title of a News Article

Urfa'da Zabıta Müdürleri Başkan Albayrak'ın misafiri oldu

Urfa'da Zabıta Müdürleri Başkan Albayrak'ın misafiri oldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının öncülüğünde düzenlenen İlçe Zabıta Müdürleri Koordinasyon toplantısının 5’ncisi Halfeti de yapıldı. 

Zabıta Daire Başkanlığı ile İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleri arasında dayanışmayı sağlamak ve zabıtanın görev alanına giren sorunlara ortak çözüm üretmek amacıyla başlatılan İlçe Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Zabıta Daire Başkanlığının öncülüğünde Her ay bir ilçede düzenlenen Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantısının 5’ncisi Halfeti Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Halfeti Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, İlçe Belediye Zabıta Müdürleri ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Ruhsat Şube Müdürü Ferhat Yıldız katıldı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’a Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantısı hakkında bilgi veren Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca Toplantıyı düzenlemelerindeki amaçlarının Zabıta Daire Başkanlığı ile Zabıta Müdürlükleri arasında dayanışmayı sağlamak ve tespit edilen sorunları ortak akılla çözmek olduğunu söyledi. Hedeflerinin birlik beraberlik içerisinde halkın sevgi ve güvenini kazanmanın yanı sıra görev yaptıkları Belediyelerinin itibarını, saygınlığını arttırmak olduğunu sözlerine ekledi. Hasan Atmaca toplantıya ev sahipliği yaptıklarından dolayı Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile Zabıta Müdürü Ahmet Anaç’a teşekkür etti.

Halfeti Belediyesi olarak Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantısına ev sahipliği yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şeref Albayrak bu tür toplantıların verimli ve faydalı olduğuna inandığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri arasında diğer birimlerinde bu şekilde toplantı düzenlemesini öneren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak Turizm bölgesi olan Halfeti’ye Türkiye’nin dört bir tarafından insanların ilgi gösterdiğini kaydetti.

Toplantıda Zabıta Müdürlerine İş yeri açma ve çalıştırma ruhsat yönetmeliği hakkında sunum yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ruhsat Şube Müdürü Ferhat Yıldız “ İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları İş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine göre veriliyor. İş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğinin amacı ruhsat vermeyi kolaylaştırmak, rahat ruhsat vermektir” dedi. Ferhat Yıldız toplantıda Zabıta Müdürlerinin ruhsatla ilgili sorularını da yanıtladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Özgür çelik
Özgür çelik - 2 yıl Önce

Sahi Urfa'da zabıta varmiydi.

SIRADAKİ HABER

banner195