Title of a News Article

Yaka paça minibüsten indirilen kadınla ilgili gerçek ortaya çıktı

Yaka paça minibüsten indirilen kadınla ilgili gerçek ortaya çıktı
banner206

Şanlıurfa'da, şehir içi taşımacılığı yapan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Belsan A.Ş'nin minibüsünden yaka paça indirilen kadınla gerçek ortaya çıktı. Söz konusu kadının akli dengesinin yerinde olmadığı ve sürekli minibüslere binerek hacetini yaptığı öğrenildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden olsa da şoförün ite kalka indirmeye çalıştığı görüntülerde haklılık payı yüksek. Çünkü ortaya çıkan başka görüntülerde bu kadının defalarca şoförleri zora soktuğu görülüyor.  

Dün bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde bir kadının minibüs şoförü tarafından zorla araçtan indirildiği görülüyordu. Yaşanan görüntülerin asıl gerçeği ise yapılan açıklama ile açığa kavuştu. ismi öğrenilemeyen kadının başka görüntüleri de ortaya çıktı ve gerçek manada akli dengesinin yerinde olmadığı görülüyor. Belsan'dan yapılan açıklama da da, kadının bakım evine yerleştirildiği belirtildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belsan A.Ş Genel Müdürü Levend Çelik, konuyla ilgili zorunlu bir açıklama yaparak konuyla ilgili kamuoyunu aydınlattı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şanlıurfa’da toplu taşıma aracında ulaşım kartı olmadığı gerekçesiyle araçtan indirildiği iddia edilen yabancı uyruklu olduğu öğrenilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilen şahıs ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levend Çelik tarafından yapılan açıklamada “ Konuyla ilgili şahsın akli melekesinin yerinde olmadığı, yaşlı kadının devamlı olarak otobüslere binip inmekte ve araç içerisinde hacetini giderdiği anlaşılmıştır. Vatandaşların şikâyeti üzerine otobüsten indirilip, bilahare kadın, zabıta ekiplerince koruma ve bakım altına alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz olunur."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195