Title of a News Article

Aşı yapan şanslı gençler hediyelerini aldı

Aşı yapan şanslı gençler hediyelerini aldı
banner206

Şanlıurfa Valiliğince, koronavirüs salgınına karşı toplumsal bağışıklığı artırmak ve genç nüfusu aşı olmaya teşvik etmek amacıyla başlatılan kampanyadan hediye kazanan gençler, kazandıkları bisiklet ve tablet bilgisayar hediyelerini almaya devam ediyor.

Aşı olarak kampanyaya katılan gençlerden Mehmet Akkuş, Şanlıurfa Valiliğine gelerek hediye bisikletini teslim aldı.

Aşı olduktan sonra böyle bir hediye kazanmayı beklemediğini, isminin geçen hafta çekilen kurada çıktığını sonradan öğrendiğini belirten Mehmet Akkuş, genç arkadaşlarına da aşı olmaları için çağrıda bulunarak Vali Abdullah Erin’e teşekkür etti.

Bisikletini teslim aldıktan sonra valilik önünde bir tur atan Akkuş, yeni bir bisiklet sahibi olmanın verdiği sevinçle valilikten ayrıldı.

Şanlıurfa’da aşılama oranı yüzde 50’nin üzerine çıkana kadar devam edecek hediye kampanyası çekilişleri, her hafta perşembe günleri noter huzurunda yapılıyor. 18-25 yaş arası aşı olan gençlere 5 bisiklet ve 5 tablet bilgisayar, üniversitede eğitim gören 2 gence okul dönemini kapsayacak şekilde aylık 500 TL burs ile her ay 15 gence bir günlük turistik Halfeti gezisi ve tekne turu hediye ediliyor

YORUM EKLE
YORUMLAR
M.ali Acikyildiz
M.ali Acikyildiz - 3 yıl Önce

Nereye muracaat ediliyor

SIRADAKİ HABER

banner195