Title of a News Article

Erin, vatandaşları ağırlamaya devam ediyor

Erin, vatandaşları ağırlamaya devam ediyor
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kapılarını sürekli açık tuttuğu makam odasında bu hafta yüzlerce vatandaşı kabul etti. Halk günü kabullerini müsait olduğu tüm günlere yayan Vali Erin, makamında ağırladığı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam etti.

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onların sorun ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Vali Erin, bu hafta da makamında yüzlerce vatandaşı ağırladı. Koronavirüs tedbirleri gereği maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerine riayet edilerek gerçekleşen kabullerde vatandaşları makamında ağırlayan Vali Erin, sorunların çözümü ve taleplerin yerine gelmesi için ilgili kurum kuruluşlarla telefonla anında irtibat kurdu.

Göreve başladığı günden itibaren randevu sistemini kaldırarak, müsait olduğu her zaman vatandaşları makamında kabul eden Vali Erin, makama gelemeyen vatandaşların sorunlarının çözümü için de Türkiye’deki ilklerden olan Açık Kapı Müdürlüğü Şanlıurfa Valiliği Hükümet Konağı girişinde hizmete açmıştı. Açık Kapı Müdürlüğüne müracaat eden vatandaşların sorun ve talepleri de hızla çözülmeye devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195