Title of a News Article

Göç İdaresi Müdürü Urfa'da...

Göç İdaresi Müdürü Urfa'da...
banner206

Bazı inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Dr. Savaş Ünlü, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Vali Abdullah Erin tarafından karşılanan Göç İdaresi Genel Müdürü Dr. Savaş Ünlü, Vali Erin ile makamında bir süre görüştü. Şanlıurfa’da yaşayan göçmen nüfusa yönelik verilen hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası, Vali Erin tarafından Genel Müdür Ünlü’ye yağlı boya Şanlıurfa tablosu hediye edildi.

Türkiye’de en fazla göçmen nüfusu barındıran illerin başında İstanbul ve Gaziantep’ten sonra Şanlıurfa’nın geldiğini hatırlatan Ünlü, geçici koruma altındaki insanlara yönelik işlem ve hizmetlerle ilgili çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bulunduklarını belirterek, ağırlamasından dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin de Şanlıurfa’nın Suriyeli kardeşlerine ensar hassasiyeti ile yaklaştığını belirterek, Göç İdaresi ile koordineli çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195