Title of a News Article

Urfaspor Urfa'da ilk yemeğini yedi

Urfaspor Urfa'da ilk yemeğini yedi
banner206

Bolu'da iki etap ve toplamda 30 günlük süreçten oluşan kamp dönemini tamamlayan Şanlıurfasporlu futbolcular ve teknik heyet, dün akşam saatlerinde havayolu ile kente ulaşarak tesislerde bir araya geldi.

2021-2022 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, Şanlı Şehir'de. Bolu'da 14'er günlük iki etap ve kısa bir aranın ardından dün akşam saatlerinde kente gelen tüm futbolcu ve teknik heyet kulüp tesislerine geçerek odalarına yerleşti. Mevcut tüm kadrosuyla birlikte Şanlıurfa'ya gelen futbolcu ve teknik heyet ardından Kulüp As Başkanı Reşit Karakaş'ın yemek davetinde bir araya geldi. Başkan Emin Yetim ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu'nun da katılım sağladığı yemekte futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlendi. Yemek programı Karaköprü ilçesinde bulunan Sembol Ocakbaşı'nda gerçekleşti.

Takımın yeni sezon için hazırlıklarını artık Şanlıurfa'da sürdüreceğini belirten As Başkan Reşit Karakaş yaptığı değerlendirmesinde "Takımımız eksiksiz bir halde kampını tamamladı ve Şanlıurfa'ya intikal ettiler. Yarın idmanlarımız başlayacak. İnşallah bu yıl hedefimize birlik ve beraberlik içerisinde ulaşacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195