Title of a News Article

Bucak'tan anlamlı mesaj

Bucak'tan anlamlı mesaj
banner206

Şanlıurfalı iş adamı Vedat Bucak, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak' İnşallah en kısa sürede tüm dünya Covit-19 salgınından kurtulur  dileğinde bulundu.

VİMSA Yönetim Kurulu Başkanı yatırımcı iş adamı Vedat Bucak yayımladığı mesajında, "2020 yılı tüm dünyada Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Hem dünya hem de ülkemiz için çok zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz.Sevinçleriyle hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni ümit ve beklentiler içerisinde yeni bir yıla kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle 2021 yılının ülkemize ve tüm dünyaya başta sağlık olmak üzere, iyilik ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Her yeni yılın getirdiği iyimserlik ortamıyla, insanların geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırırken, geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesi ve planlamaların yapılmasına da imkan sağladığını vurgulayan Bucak, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Her ne kadar bütün dünyada görülen Covid-19 salgını ve ülkemizde yaşanan doğal afetler ekonomik krizler dolayısıyla 2020 yılından kalan bir karamsarlık ortamı oluşsa da, ilk adımlarını attığımız 2021 yılından umut ve beklentilerimizi canlı tutarak, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerine doğru iş dünyası olarak emin adımlarla ilerleyişimizi sürdüreceğiz. Geride kalan  hassas süreçte bizlerin vatandaşlarımızdan beklentisi başta maske, sosyal mesafe ve hijyen olmak üzere, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere harfiyen uymalarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta İslam aleminin ve  hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195