Title of a News Article

Çakmak kadınlardan tam destek alıyor

Çakmak kadınlardan tam destek alıyor
banner206

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ikinci Siverek ilçesinin ise ilk kadın belediye başkanı olarak görev alan Ayşe Çakmak’a bölge kadınlarından destek geldi. 

Meclis seçiminin ardından ilk kadın belediye başkanı olarak göreve başlayan Ayşe Çakmak’a ilçe kadınlarının ziyaretleri sürerken bir destek de bölgedeki kadınlardan geldi.

Şanlıurfa’nın ilçelerinden bir grup kadın, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bir kadının belediye başkanı olarak görev almasından duydukları memnuniyeti ifade eden ziyaretçiler, Çakmak’ı tebrik etti.

Destek ziyareti kapsamında gelen bölge kadınlarına teşekkür eden Başkan Ayşe Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçenin yanı sıra bölge kadınlarının destek ziyaretinin önemli olduğunu ifade eden Çakmak, kadınlara yönelik projelerin ön planda tutulacağını belirtti.

Siverek’te ilk kadın belediye başkanı olması dolayısıyla Başkan Ayşe Çakmak’ı ziyarete geldiklerini dile getiren Dilek Kara, “Bozova, Ceylanpınar, Hilvan, Viranşehir, Akçakale ve Suruç’tan gelen arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin kadınlarını temsilen Ayşe başkanı ziyarete geldik. Bölgemizin ikinci, Siverek ilçesinin ise ilk kadın belediye başkanı olması bölgemiz açısından büyük önem arz ediyor. Temennimiz bölgemizde kadınların her alanda temsil edilmesidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki hassasiyetini iyi bildiğimiz için bu konuda endişemiz yok. Önümüzdeki dönemlerde kadınların daha aktif olacağına olan inancımız tamdır. Ayşe Çakmak başkanımız bölgemiz için önemli bir adım oldu. Kadınlar olarak her zaman arkasındayız. Bölge kadınları olarak kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195