Title of a News Article

Hayvan pazarını ziyaret etti

Hayvan pazarını ziyaret etti
banner206

Siverek Belediye Başkan Ayşe Çakmak, sabah erken saatlerde hayvan pazarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Mesaiye sabahın erken saatlerinde başlayan Başkan Ayşe Çakmak, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle hayvan pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çakmak, gelen istek ve talepleri dinledi. Talepleri not alarak birim müdürlerine çözülmesi yönünde talimat veren Başkan Çakmak, esnaflarla bir süre sohbet etti.

Bölgenin temel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Siverek hayvan pazarı, bölge ekonomisinin mihenk taşlarından ve ülkemizin de canlı hayvan ihtiyacının karşılandığı en büyük pazar olması dolayısıyla bizim için büyük önem arz ediyor. Hayvan pazarında faaliyet yürüten esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini not aldık. En kısa zamanda talepleri yerine getirerek daha rahat bir ortamda alışveriş yapılmasını sağlayacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren pazar esnaflarından Ali Aran, “Öncelikle ilk kadın belediye başkanı olması hasebiyle kendisini tebrik ediyoruz. Uzun süre sonra belediye başkanını hayvan pazarında görmek bizi mutlu etti. Esnaflar olarak kendisine taleplerimizi ilettik ve her esnafla ayrı ayrı ilgilenmesi, dinlemesi çok güzeldi. Başkanımızın iyi işlere imza atacağına inanıyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195