Title of a News Article

Kadın Başkan ilk toplantısını yaptı

Kadın Başkan ilk toplantısını yaptı
banner206

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, seçilmesinin ardından ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye meclis toplantı salonunda saat 14.00’de meclis üyelerinin katılımıyla yapılan Aralık ayı olağan meclis toplantısı öncesi konuşan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yeni dönemdeki ilk meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi.

Belediye başkanlık seçiminin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini dile getiren Başkan Çakmak, “Herkes kendi özgür iradesine göre adayını belirledi. Demokrasimiz açısından meclisteki siyasi partilerin kendi adayını belirlemesi çok güzel bir örnek teşkil etti. Seçim, demokratik bir ortamda sorunsuz ve usuller çerçevesinde yapıldı. Katılım sağlayan meclisimizin değerli üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

Belediye başkanlığına bir kadının seçilmesinden dolayı memnun olduğunu dile getiren meclis üyesi Aysun Avcıkıran, Çakmak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Desteğinden dolayı Avkıran’a teşekkür eden Başkan Ayşe Çakmak, hep birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Aralık Ayı olağan meclis toplantısı, vatandaşlardan gelen taleplerin görüşülmesiyle başladı. Toplantı, taleplerin ilgili komisyonlara gönderilmesinin ardından gelecek raporların değerlendirilmesi amacıyla ertelendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195