Title of a News Article

Siverek'te yaşam alanları dezenfekte edildi

Siverek'te yaşam alanları dezenfekte edildi
banner206

Siverek Belediyesi ekipleri bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdürürken öte yandan dezenfekte ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu vatandaşların yoğun olarak kullandığı Millet Bahçesinde geniş kapsamlı bir çalışmaya imza attı.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince hafta sonunu değerlendirmek amacıyla piknik alanına akın eden vatandaşlar, maske ve hijyen konusunda uyarılırken sosyal mesafeye dikkat etmeleri istendi.

Piknik alanında araçla anonslar yaparak vatandaşları uyaran zabıta ekipleri, koronavirüs tehlikesinin devam ettiğine dikkat çekti.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ise vatandaşların kullandığı kamelya ve lavaboları ilaçlarken çocukların ortak kullanım alanı olan çocuk oyun grubunu dezenfekte etti.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince piknik alanındaki bulunan çöpler temizlenirken Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ana arterler tazyikli su ile yıkandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, koronavirüse karşı gerekli önlemlerin alındığı belirtilirken tehlikenin sürdüğünün anlatıldığı ifade edildi.

Vatandaşların hafta sonu dinlenmek amacıyla Millet Bahçesini kullandığının belirtildiği açıklamada, “Halk sağlığının korunması amacıyla hafta içi devam eden denetimler, hafta sonu olması münasebetiyle vatandaşların yoğun olarak kullandığı piknik alanlarında da sürdürülmektedir. Sahada aktif olarak çalışma yürüten birimlerimizce koronavirüs bulaşımının minimum düzeye indirilmesi amacıyla Millet Bahçesinde geniş kapsamlı çalışma yapılmıştır. Zabıta ekiplerimizce vatandaşlarımız uyarılarak koronavirüs tehlikesinin devam ettiği anlatılmış olup alınan tedbirlerin uygulanması istenmiştir. Ekiplerimizin eş zamanlı yürüttüğü çalışmalar kapsamında ortak kullanım alanları dezenfekte edilmiş olup tazyikli suyla temizlenerek halkımızın hizmetine sunulmuştur.” denildi.

Alınan önlemler nedeniyle memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, hassasiyetinden dolayı Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142