Title of a News Article

10 Ağustos için toplandılar

.

10 Ağustos için toplandılar
banner206
 Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İl Teşkilatı hafta sonu Şanlıurfa İl Başkanlığıbinasında değerlendirme toplantısı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmamalarında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve son haftada yapılacaklar masaya yatırıldı.

 

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi.

 

Bu tür toplantılarla yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmaların masaya yatırarak en iyi seçim çalışmalarını ortaya çıkardıklarını söyleyen Eğilmez; “Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Teşkilatlarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlikte yaptığımıztoplantılar herkes için faydalı oluyor. Seçim çalışmaları bir ekip işidir. Ekiplerimiz bunun en iyisini yaparak koordineli bir şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar da meyvesini veriyor. İnşallah 10 Ağustos’ta Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı adayımıza verecekleri oylarla Türkiye rekorunu kıracaklarına inaniyorum” dedi.

 

OYLARIMIZLA ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimin aynı zamanda Başbakan Erdoğan’a bir teşekkür seçimi olduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz her oy 12 yılda ülkemize yaptığı hizmetlerle “YENİ TÜRKİYE” yolunu açan Başbakanımız Erdoğan’a teşekkür niteliğindedir. Çünkü Başbakanımız bu teşekkürü fazlasıyla hak etti. 10 ağustos günü rekor bir oyla Başbakanımıza teşekkür etme günüdür” dedi.

 

AK Parti İl Şanlıurfa İl Başkanlığı Binasında yapılan toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Abdülkerim Gök, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe koordinatörleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinin AK Partili belediye meclis üyeleri katıldı.  


Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195