Title of a News Article

10 Ağustos, milletin iktidar olduğu dönem olacaktır

Mübarek Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Eyyübiye Belediyesi tarafından Balıklıgöl’de kurulan Ramazan Sokağını gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada düzenlenen fasıl gecesinde yaklaşık 5 bin kişiye hitaben bir konuşma yaparak, “Türkiye için tarihi bir günün yaşandığını belirtti. Ekinci; “12. Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan’ın olacağını ve 10 Ağustos tarihinde artık hiçbir şeyin eskisi olmadığını herkes görecek, sizler oylarınızla göstereceksiniz.” Diyerek, Başbakan Erdoğan’a ilk destek veren isimlerden biri oldu.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla 30 gün boyunca Balıklıgöl’de vatandaşlara hizmet veren Ramazan Sokağı’nda, farklı etkinlikler yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam da farklı bir etkinliğin yaşandığı Ramazan Sokağı’nda, Şanlıurfa Ateşi Sıra Gecesi Ekibi tarafından yöreye has türküler seslendirildi. Yaklaşık 3 saat süren fasıl gecesinde yüzlerce kişi türküler eşliğinde doyasıya eğlenip halaylar çekti.

Günü birlik Ankara’ya giderek AK Parti Grup Toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, fazla zaman kaybetmeden dün akşam saatlerinde hava yoluyla Şanlıurfa’ya dönerek, Ramazan Sokağı’ndaki etkinlilere katılarak vatandaşlarla iç içe oldu.

Her gün farklı bir etkinliğini yaşandığı Ramazan Sokağı’nda kurulan platformda bir konuşma gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Burada açılan stantları geziyor ziyaret ediyorsunuz, bizim bu tarz faaliyetleri daha sonrada yapmamız için bir gerekçe oluşturuyorsunuz. Buraya geldiğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizler gerek sosyal belediyecilik anlamında, gerek diğer belediyecilik örnekleri konusunda emin olun, Türkiye’de marka olacak işler yapacağız. Bununla ilgili ekibimizi kurmuş bulunmaktayız. Bununla ilgili her anı değerlendiriyoruz. Sizin gibi güzel insanlara hizmetin en güzelini en kalitelisini en kısa zamanda getireceğiz. Bir kısmını getirdik, bir kısmını da planladık ama şundan emin olun, artık hiç bir şey eskisi olmayacak. Bu konuda AK kadrolar hep yürüyor, koşuyor olacaktır” dedi.

10 Ağustos, milletin iktidar olduğu dönem olacaktır

Bugün bizim için önemli bir gün, Dünya Liderimiz, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 311 milletvekilimizin imzası ile 12. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymuş durumda ve bizlerde Eyyübiyeliler olarak Şanlıurfalılar olarak, inanıyorum ki yerel seçimlerde Türkiye’de ikinci ama Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah Türkiye’de isminden söz ettiren, en çok oyu veren il olacağız. Ben buna inanıyorum çünkü sizlerin arasında dolaşırken Sayın Başbakanımıza karşı sevginizi saygınızı gördükçe böyle bir hedefide rahatlıkla ortaya koyuyoruz. İnşallah en yüksek oyla 12. cumhurbaşkanı olarak seçilecek. Bu Cumhurbaşkanı seçiminin diğer Cumhurbaşkanı seçiminden farkı ne, 2007’de malumunuz, saygı değer Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Beyefendi, 367 meselesi çıkarıldı ama siz çok değerli halkımızın destekleriyle gönderilen vekillerimizin oylarıyla 11. Cumhurbaşkanı seçildi bütün kumpaslar bozularak tabiki. Ama bu seçim farklı bir seçim, artık millet kendi Cumhurbaşkanını kendisi seçiyor ve 10 Ağustosta sizlerin destekleri ile millet artık tamamen iktidarda olacak. 3 Kasım 2002’de başlayan milletin iktidar yürüyüşü 10 Ağustos tarihinde inşallah son dönemeçte tamamlanmış olacak ve artık hiçbir şeyin eskisi olmadığını herkes görecek sizler göstereceksiniz. 10 Ağustosta vereceğiniz oylar ve destekler için güzel hizmetlerde yanımızda olacağınız için, eksiklerde bizleri uyaracağınız için hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptığı konuşma sonrası AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması nedeniyle düzenlenen havai fişek gösterisine katıldı.

10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını açıklaması sonrası büyük bir sevinç yaşayan AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş ve yönetimi, Başkan Ekinci ile birlikte dün akşam Ramazan Sokağı’nda kurdukları stant önünde çocuklara şeker, çikolata kadınlara ise gül ve karanfil dağıttılar.

Başkan Ekinci’nin mutluluğu yüzüne yansıdı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, katıldığı havai fişek gösterisi sonrası burada bir açıklama yaparak, “Genel Başkanımız, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 311 Milletvekilinin imzasıyla 12. Cumhurbaşkanlığına adaylık başvurusunda bulunmuştur diyen Başkan Ekinci’nin mutluluğu yüzüne yansıdı.

Ara ara tebessümle konuşmasına devam eden Başkan Ekinci, “ 2002’de başlayan bir süreç vardı, 2002’den 2014’de gelene kadar çok kumpaslar kuruldu halende kuruluyor ama milletin iktidara yürüyüşü hiçbir zaman durmadı.” Dedi.

Ekinci Ülkü Ocakları Standını ziyaret etti

Havai fişek gösterisi sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir diğer tarafta kurulan Şanlıurfa Ülkü Ocakları standını ziyaret ederek, burada Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile bir araya geldi. Kısa süren ziyarette Başkan Ekinci’ye acı kahve ve çay ikramı yapıldı.

Gerçekleşen bu ziyaretin ardından Başkan Ekinci stant gezilerine devam ederek, burada dükkan açan esnaflardan alışveriş yaparak destekte bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Sokağı’ndaki etkinlik sonrası yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, Mehmet Elgün ve birim amirleri birlikte Balıklıgöl’de yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu. 



Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195