Title of a News Article

30 gün boyunca onlar için dua ettik

30 gün boyunca onlar için dua ettik
banner206
23. dönem Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zaman da Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan bayramını Şanlıurfa’da ailesi ve hemşeriyle geçiriyor.

Milletvekilliği döneminde Şanlıurfa’ya ve özellikle Suruç ilçesine birçok hizmette imzası olan Eski Milletvekili Ramazan Başak, bugün bir yazılı açıklama yaparak, başta Şanlıurfalı hemşerilerinin ve tüm İslam coğrafyasının Ramazan Bayramını kutladı.

Başak yaptığı yazılı açıklamada, buruk bir bayram yaşadıklarını dile getirerek; “30 gün boyunca ülkemiz adına huzurlu ve mutlu bir ramazan ayı geçirdik, fakat diğer Müslüman ülkelerinde yaşanan olaylar bizleri haliyle derinden üzüyor. Bu nedenle, ramazan ayı boyunca, bir tek Filistin için dualarda bulunduk, yardımları elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Allahım, tuttuğumuz oruçları, ve özellikle Filistin için yaptığımız duaları kabul eder inşallah” temennisinde bulunarak, Şanlıurfalı hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195