Title of a News Article

5 Aşiret saf değiştirdi...

.

5 Aşiret saf değiştirdi...
banner206
 Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde önceki seçimlerde AKP saflarında yer alan Erdoğan, Kılıçaslan, Kalkan, Şahin ve Boydan ailelerinin binlerce seçmeni, düzenledikleri yürüyüşle HDP’ye geçti.

Suruç’ta daha önceki seçimlerde AK Parti saflarında yer alan Erdoğan, Kılıçaslan, Kalkan, Şahin ve Boydan aileleri, AKP’den koparak HDP’ye katıldı. Aydın Mahallesi Karayolu Caddesi üzerinde bir araya gelen ailelerden binlerce kişi, HDP Milletvekili adayı İbrahim Ayhan, DBP Urfa İl Eşbaşkanı İsmail Kaplan, DBP Suruç İlçe Eşbaşkanları Mehmet Koşti ile Rojda Binici, Suruç HDP İlçe Eşbaşkanı Suphi Koçyiğit ile Sara Şahin, Suruç Belediye Eşbaşkanı Zuhal Ekmez, Suruç ikna komisyonu üyeleri öncülüğünde yürüyüşe geçti. 

HDP bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki HDP seçim bürosuna kadar yürüyen grup, burada zılgıt, alkış ve sloganlar ile karşılandı. Seçim bürosunda kitleye hitap eden HDP Urfa İl Eşbaşkanı İsmail Kaplan, 7 Haziran’ın AKP iktidarının sonu olacağını ileri sürdü. Ardından söz alan HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Ayhan, “Kendi evinize hoş geldiniz. Burası hepimizin evidir. Öncesi veya sonrası yoktur. Burada bulunan herkes söz sahibidir. Ailelerin bize gelmesi güç katmıştır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
hak
hak - 9 yıl Önce

sanki akpartiliydilerde hdp ye gectiler;))) ne yapsanizda baraj alyi kalacaksiniz...

SURUÇ
SURUÇ - 9 yıl Önce

bunlar aşi̇ret deği̇l ai̇le ve zaten bdpli̇ydi̇ler sadece bi̇r ki̇şi̇ saf deği̇şti̇rmi̇ş.
oylar ak parti̇ye

SIRADAKİ HABER

banner195