Title of a News Article

6'lı masadan kritik toplantı!

6'lı masadan kritik toplantı!
banner206

Muhalefet partileri tarafından oluşturulan 6'lı masanın temsilcileri CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bugün saat 14.00'da bir araya geldi. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üçüncü kez adaylığını açıklamasına karşı strateji geliştirilecek, toplantıdan çıkan sonuca göre ise söylem birliği yapılacak.

Türkiye'de muhalefet partilerinin seçimlerde nasıl bir tavır alacağı ve nasıl bir başarı sağlayacağı merak ediliyor. En güçlü 6 muhalefet partisi tarafından oluşturulan 6'lı masanın toplantılarında neler konuşulduğu da kamuoyunun sorguladığı konular arasında yer alıyor. Masada yer alan CHP, İyi Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bugün 5'nci kez İYİ Parti ev sahipliğinde bir araya geldi.

YEMEKLERİ EV KADINLARI YAPTI

"Üçüncü Mustafa Kemal Zirvesi" adı verilen toplantıda liderler, önceki beş buluşmadan farklı olarak saat 14.00'te, öğle yemeğinde bir araya geldi. Bu değişikliğin, "toplantıların uzun sürmesi ve bildiri yayımının geç saate kalması" nedeniyle yapıldığı öğrenildi. Ayrıca liderlerin yiyeceği yemeklerin ev kadınları tarafından yapılması da dikkat çekti.

6'lı masadan kritik toplantı! Muhalefet, Erdoğan'ın üçüncü adaylığına karşı yeni çizgisini belirleyecek

ERDOĞAN'IN ÜÇÜNCÜ KEZ ADAYLIĞINI KONUŞACAKLAR

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, toplantıda liderlerin, Erdoğan'ın açıkladığı "üçüncü kez adaylığı" ve bunun ardından kamuoyunda başlayan "aday olup olamayacağı tartışmalarını" değerlendirecek. Liderlerin bu konuda görüş alışverişinde bulunacağı ve bir "söylem birliği oluşturacağı" dile getiriliyor. Edinilen bilgiye göre, iktidar kanadından altılı masaya yönelen "adayınızı açıklayın baskısına karşı nasıl bir tavır alınacağına" da üçüncü Mustafa Kemal Zirvesi'nde karar verilecek. (haberler.com)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195