Title of a News Article

Açık açık iki taraflı oynuyor

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle tanınan balıkçı Mehmet Benli, uzatılan mikrofonun siyasi görüşüne göre birbirinin tam zıttı şeyler söylediği video yeniden sosyal medyada TT oldu. Benli, Halk TV'ye 'ekonomi battı' derken, a Haber mikrofonuna "Kriz var diyen yalan söyler" dedi.

Müslüm Gürses’e benzerliğiyle zaman zaman kamuoyunun gündemine gelen balıkçı Mehmet Benli'nin baltayı fena taşa vurduğu video 2 yıl sonra tekrar sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Üzerinde aynı gömlekle, kısa aralıklarla Halk TV ve a Haber'e birbirinden 180 derece zıt açıklamalar yaptı.

CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in yanında Halk TV mikrofonlarına "Valla şu anda hiç iş yoktur. Durum iyiye gitmiyor, Müslüm baba öyle diyor" dedi. Hemen ardından da a Haber mikrofonuna, "Türkiyemiz çok güzel, fırsatçılara Allah fırsat vermesin. Kim diyor ki ekonomik kriz var. Hayır, olamaz!" dedi. 

Benli kendini nasıl savunmuştu? 

İki farklı televizyon kanalına birer gün arayla farklı demeç vermesinin ise yanlış yorumlandığını söyleyen Benli, “Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalı geldi. İşlerimizi sordu. O gün tezgâhlara balık sıkıntısı vardı. Bende işlerin çok kötü olduğunu söyledim. Ertesi gün ise balık geldi. Tezgâhlar doldu. Bir başka televizyon kanalı geldi. Onlara ise işler açıldığından dolayı işlerin iyi gittiğini söyledim. Ama insanlar beni yanlış anladı” dedi. 

Kaynak: internethaber

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2021, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195