Title of a News Article

Aday adaylarından tam destek geldi...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, dün akşam kendisine adına açılan seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılış yüzlerce kişi tarafından miting havasında gerçekleşti.

Şehitlik Mahallesinde gerçekleşen seçim bürosu açılışına Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök, Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve seçim sürecinde Haliliye Belediye için AK Parti’den aday adayı olan çok sayıda AK Parti gönüllüleri ve meclis üyesi adayları katıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi gücüne güç katan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, aday adayları ile birlikte dün akşam adeta gövde gösterisi yaptı. Seçim bürosu önünde kurulan platformda konuşan Demirkol, burada aday adayları ile birlikte el ele tutuşarak ‘biriz, birlikteyiz’ mesajları verdi.

Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ve Eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik günün anlam ve önemini arz eden bir konuşma yaptı.

Ardından AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol bir konuşma gerçekleştirdi. Bine aşkın vatandaşa hitap eden Demirkol, 30 Mart öncesi kendilerine burada eşlik eden aday adayı arkadaşlarına teşekkür ederek destek istedi. Haliliye Belediyesinin birinci olabilmesi için seçim bürosu açılışına gelen yüzlerce kişiden oy talep etti.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu açılışına geçildi. Havai fişek gösterileri altında gerçekleşen açılış kurdele kesimi ile tamamlandı. Kesilen kurdele sonrası seçim bürosu vatandaşlar tarafından hınca hınç doldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195