Title of a News Article

Adaylığını ilk ondan öğrenmiş!...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bu akşam Haliliye Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldi. Akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Adayı Demirkol ve çok aday adayları birliktelik mesajı verdiler.

Mahalli seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bu akşam örnek bir davranış gerçekleştirerek, 30 Mart yerel seçimlerinde Haliliye Belediyesine AK Parti’den aday adayı olan kişilerle bir araya geldi. Aday Adayları ile Özel bir Konuk evinde akşam yemeğinde buluşan Demirkol’a Milletvekili Emin Önen ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma’da eşlik etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bu akşam bir araya gelen AK Parti gönüllüleri birliktelik mesajları vererek hep birlikte çalışacaklarını ve 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söylediler. 

Öte yandan yemekte bir konuşma yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, adaylığının ilk müjdecisinin Aday adayı olan Mustafa Zahit'ten haber aldığını söyledi.

Mustafa Zahit'in kendisine telefonla ulaşarak, tebrik ettiği ve yanında olduğunu söyleyen Demirkol, bir kez daha teşekkürlerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195