Title of a News Article

Ak başkanlar, Akçakale’de toplandı

.

Ak başkanlar, Akçakale’de toplandı
banner206

Şanlıurfa’da il ve ilçe belediye başkanları aylık istişare toplantısını Akçakale ilçesinde yaptı.

Her ay bir ilçede gerçekleşen ve bu ayki durağı Akçakale ilçesi olan istişare toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları ele aldıklarını belirten Başkan Çiftçi, "İlçe belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile bir aradayız. Bu toplantılarımızı her ay bir ilçemizde gerçekleştirmekteyiz. Düzenlenen bu toplantılarımızda ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek ilçemizdeki sorunları yerinde tespit etme ve çözümü noktasında istişareler gerçekleştirmekteyiz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları bir bülten haline getirerek halkımıza duyurmayı planlıyoruz. Ayrıca ev sahipliğinden dolayı Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Şanlıurfa'mıza hizmet anlamında bu istişare toplantıları oldukça önemli. İstişare toplantılarımızda 'kentimize daha iyi nasıl hizmet edebilirizin' çalışmalarını yapmaktayız. Toplantıya katılan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, toplantının Akçakale İlçesi açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çitçi, ilçemizde bulunan ve 5 bin Suriyeli vatandaşın barındığı İlk Adım Yaşam Merkezine sıcak çorba ikramında bulunmuştur. Her sabah Suriyeli vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin ikram etmiş olduğu sıcak çorba ile kahvaltılarını yapıyorlar. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz Suriyeli vatandaşlara battaniye desteğinde de bulundu. Bu desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi'ye teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Toplantı gündemin değerlendirilmesi sonrası sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195