Title of a News Article

Ak Belediyeler Hilvan'da Toplandı

Şanlıurfa Ak Partili Belediye Başkanları Hilvan'da toplandı.

Ak Belediyeler Hilvan'da Toplandı
banner206

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon ve uyumun sağlanması amacıyla, Şanlıurfa'daki tüm Ak Partili belediyeler arasında toplantı düzenlendi. Hilvan Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, Ak Parti  Hilvan ilçe Başkanı Hanif Düzme, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları ve Hilvan Belediye meclis üyeleri ve katıldı.

 

Hilvan Belediyesi'nde bir araya gelen belediye Ak belediye başkanları, hizmetin koordineli ve uyum içerisinde halka ulaşması ve projelerin uygulanması için fikir alışverişinde bulundu.

 

Aylık olarak yapılan toplantı sonrasında açıklamada bulunan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül;

'Bütün belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Toplantımız oldukça verimli geçti. Hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.

 

Toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çift, 'Yapılan hizmetlerin etkili ve verimli bir şekilde vatandaşa ulaştırılması ve vatandaşı memnun etmesi konusunda koordineli bir çalışmanın olması gerekiyor. Bugün burada yapılan toplantımızda da bunu ele alarak fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız toplantı hem büyükşehir için hem de ilçe belediyeleri için oldukça verimli bir toplantı oldu' ifadelerini kullandı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, hem birlikte çalışıp hareket etmenin önemine değinerek, son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195